לפני 20 שנה, בימים שניגירי, אגאדשי, ראמן ופוטומאקי היו מילים שכמעט איש לא הבין, הוקמה זה סושי במטבח קטן של זוג צעיר שביקש להביא בשורה – להגיש לישראלים אוכל יפני איכותי וטרי. לספק חווית אוכל מוקפד, אסתטי, כנה ובגובה העיניים.
מהמטבח התל אביב הקטן, נולדה מסעדה קטנה, שהתרחבה למספר סניפים ואף לערים נוספות.
במהלך השנים למדנו, התפתחנו והשתננו לא מעט אבל יש מספר דברים שאנחנו פשוט לא מוכנים לשחרר.
לא מוכנים לשנות או לוותר עליהם:
אנחנו עדיין ותמיד נאמין בלעשות טוב לאנשים, לגרום להם נחת.
לספק חווית משלוח שאינה נופלת מחוויה במסעדה, לתת לך או לכל לקוח את התחושה שהאוכל שהזמין לביתו עבר רק את המטרים הספורים שבין המטבח לשולחן במסעדה.
אנחנו מאמינים בחווית שירות בלתי מתפשרת, באוזן קשבת ושהמורים הכי טובים שלנו הם אתם הלקוחות.
מקווים להמשיך ולהיות הבחירה שלכם לעוד שנים רבות
ענבר, איב וכל משפחת זה סושי